Nr. inreg. : 21841/11.11.2019

COMUNICAT

 

            Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș, organizează Premierea anuală a sportivilor Mureșeni.

            Pe această cale rugăm structurile sportive legal constituite să ne trimită rezultatele oficiale de la competiții naționale și internaționale, până la data de 5 decembrie 2019 ora 14.00 la adresa de email: [email protected] , sau pe suport de hârtie la sediul instituției: str. Victor Babeș nr. 11 camera 201, fax 0265-216025. Pentru verificare și confirmarea rezultatelor depuse, vă rugăm insistent a ne comunica adresele web sau contactele (federațiilor de specialitate). Unde este cazul trebuie să fim anunțați de către structurile sportive care au sportivi dublu legitimați.

            Se vor premia sportivii legitimați DOAR LA STRUCTURILE SPORTIVE DIN JUDEȚUL MUREȘ cu rezultate deosebite la campionatele mondiale, europene, balcanice, naționale, cupele mondiale, europene (SE PREMIAZĂ DOAR REZULTATUL FINAL – REZULTATELE PE ETAPELE DE CUPE NU SE PREMIAZA), jocuri universitare, la seniori, tineret, juniori și cadeți.

            Premierea sportivilor se va face pe bază de punctaj elaborat de Ministerul Tineretului și Sportului.

            Sistemul de atribuire a punctelor se face în raport cu rezultatele sportive obținute doar la competițiile sus menționate.

            Data: 12 decembrie 2019 ora 11.00

            Locație: Sala Mică a Palatului Culturii Târgu Mureș

 

Director executiv

Rus iuliana