SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Maros Megyei Sport Igazgatóság évente megszervezi a Maros megyei sportolók rangsorolását.

Ezúton kérjük a törvényesen bejelentett sportszervezeteket, hogy juttassák el hozzánk az országos és nemzetközi versenyek hivatalos eredményeit 2022. december 13-án, 16:00 óráig, a  [email protected] e-mail címre vagy nyomtatott formában az intézmény székhelyére: Parc Sportiv Municipal utca, 4. szám alá, a marosvásárhelyi Sportcsarnokhoz. A beküldött eredmények ellenőrzése és megerősítése végett kérjük, adja meg a (szakszövetségek) honlap címét vagy elérhetőségét. Adott esetben értesíteni kell bennünket azon sportszervezeteknek, amelyeknek kettős azonosítója van.

Díjazásban  csak azok a sportolók részesülnek, akik  a MAROS MEGYEI SPORT KLUB-nál regisztráltak, akik kiemelkedő eredményeket értek el a Világ-, Európa-, Balkán-, Országos Bajnokságon, Világ- és Európa kupákon (CSAK A VÉGSŐ EREDMÉNY SZÁMÍT- A KUPA KÖRBELI EREDMÉNYEIT NEM DIJAZZUK)illetve az egyetemi játékokon, rangidős-, ifjúsági-, gyerek- és serdülő kategóriákban résztvevőket.

A sportolók díjazása az Ifjúsági és Sport Minisztérium által kidolgozott pontozási rendszer alapján történik.

A pontozási rendszer csak a fent említett versenyeken elért sporteredményekre vonatkozik.

A marosvásárhelyi sportolók végső rangsorolását 2022. december 23-án teszik közzé a közösségi oldalakon (Facebook) és a tömegkommunikációs eszközökön keresztül.

 

p. ügyvezető igazgató

Siklodi József