TINERI DUPĂ PANDEMIE este o întâlnire virtuală care are loc în toate județele României, în paralel – un context în care putem vorbi deschis despre ceea ce ne doare acum, despre ce am avea nevoie să se întâmple după pandemie și cum ne-am putea sprijini reciproc.

  Proiectul constă într-o serie de întâlniri paralele virtuale care vor avea loc în ziua de 29 mai, la aceeași oră: 11:00. Ministerul Tineretului și Sportului va fi prezent la fiecare dintre aceste întâlniri, prin intermediul Direcțiilor Județene de Sport și Tineret, pentru a asculta și înțelege preocupările tinerilor. 

  În cadrul întâlnirilor virtuale vor avea loc sesiuni de discuții deschise în grupuri mici, facilitate de lucrători de tineret special angrenați în proces. Ideile și impresiile generate în cadrul discuțiilor în grupuri vor fi captate cu ajutorul unor instrumente virtuale, simplu de folosit, care vor oferi ministerului o imagine mai clară asupra stării curente a tinerilor, în contextul pandemic prelungit. Aceste informații, venite direct de la tineri, vor ajuta MTS în conturarea formei finale a strategiei de tineret naționale care este în curs de realizare.

  Tinerii își pot da întâlnire virtuală accesând www.tineridupapandemie.ro și alegând județul la care doresc să se conecteze. Suplimentar, își vor putea exprima gândurile în scris, completând un scurt sondaj pe același website. Oricine poate urmări pregătirile pentru eveniment și pe pagina Facebook www.facebook.com/tineridupapandemie. Tinerii din județul Mureș se pot înregistra direct link-ul: http://bit.ly/tinerimures