BAZA TURISTICA „MURESUL” TÂRGU MURES


Adresa:  str. Victor Babes nr.11, cod postal 540097, tel:0265/218841,fax:0265/216026 - 0744-643528

 

Situata în zona rezidentiala a municipiului Târgu Mures, lânga caminele studentesti si Facultatea de Medicina, la o distanta de 10 minute de mers pe jos pâna în centrul orasului unde se pot vizita toate obiectivele turistice importante din oras, este înconjurata de parcuri si zone pline de verdeata. 

Functioneaza permanent într-o cladire modernizata P+4 etaje, parcare proprie pazita, sistem de supraveghere video pe toate nivelele, din care etajele 3 si 4, functioneaza ca si baza turistica, oferind servicii de cazare permanenta si ocazionala.

Etajul 3 dispune de un numar de 20 de camere cu câte 4 paturi, camere mobilate,  internet, grupuri sanitare comune modernizate, apa calda permanent, cabine de dus.

Exista o sala de conferinte cu 50 de locuri, care poate fi folosita în diferite scopuri, este dotata cu flipchart, videoproiector, aparatura audio-video, etc.

Etajul 4 are un numar de 20 de camere cu câte 4 paturi, internet, camere mobilate, grupuri sanitare comune, modernizate, cabine de dus, apa calda permanent.

La parterul cladirii sunt 6 camere cu câte 2 paturi, cu baie proprie, mobilier modern, televizor, conditii de cazare deosebite.

Tarifele pentru servicii de cazare ocazionala sunt de 40 lei/pat/noapte la camerele cu 4 paturi, grupuri sanitare comune si 70 lei/noapte/pat la camerele cu 2 paturi, grupuri sanitare proprii.Sunt oferite conditii bune de cazare permanenta si de cazare ocazionala pentru sportivi (competitii, cantonamente etc.), grupuri de excursionisti si alte categorii de turisti 

.Rezervarile se fac pe baza unei cereri transmisa prin fax la numarul de telefon afisat mai sus sau la adresa de mail: [email protected]