9 Decembrie 2017,

ZIUA EXCELENȚEI SPORTULUI MUREȘEAN - o adevărată gală a sportului
Am sărbătorit împreună, TRECUT, PREZENT și VIITOR în sportul mureșean, o gală în care implicarea autorităților a fost de excepție.
Misiunea noastră este de relansare a sportului românesc, readucerea României pe podiumurile internaționale.
DJST Mureș, sportivii prezenți, au fost onorați și privilegiați să aibă alături de ei la acest eveniment pe dl. Marius Dunca, ministrul Tineretului și Sportului.
Domnule ministru vă mulțumim!
Mulțumim Consiliului Județean Mureș, Instituției Prefectului Mureș, Primăriei Municipiului Târgu Mureș, Inspectoratului Școlar Județean Mureș, celor 3 președinți a unor federații sportive din România: Vasile Gliga (FR Dans Sportiv), Gabriel Toncen (FR Culturism și Fitness) și Klosz Péter (FR Triatlon).
Mulțumim Asociației Junior Sport, în special d-nei Beatrice Mercado – Președinte.
Alături de domnul ministru, s-au mai aflat d-na Camelia Potec – președinta FR de Natație, Alina Dumitru – vicepreședintele FR de Judo,
Valeria Răcilă van Groningen fostă campioană olimpică la canotaj, cărora le multumim ca ne-au onorat cu prezența lor la „Ziua excelenței sportului mureșean”.
Mulțumim tuturor celor care fost alături de noi în această zi, în primul rând sportivilor mureșeni, antrenorilor, părinților, presei mureșene și tuturor celor implicați în obținerea acetor rezultate deosebite, acestea constituind un prilej de bucurie și mândrie.
Să aveți parte numai de reușite, să fiți mereu învingători. Urările de bine să vă însoțească pe tot parcursul vieții.
Respectul nostru, prețuire, drag, admirație pentru ceea ce faceți pentru sportul românesc în general și pentru cel mureșean în special.

Vă mulțumesc tuturor!

Director executiv DJST Mureș
RUS IULIANA